Bige Önal'dan estetik açıklaması

MAGAZİN 03.06.2021, 14:55 04.06.2021, 13:36
Bige Önal'dan estetik açıklaması

Müzikten, stand-up’a, mizahtan güncel konulara; kültürün her alanına dokunan ve her anı eğlence dolu dakikalara sahne olan, Zorlu PSM YouTube kanalında yayınlanan Schweppes’in sunduğu “İbrahim Selim ile Bu Gece”nin yeni bölümünde sevilen oyuncu Bige Önal, hem samimi itirafları hem de neşeli tavrıyla geceye damgasını vurdu.

Programın sevilen bölümü “Gözlerimin İçine Bak”ta kendisine yöneltilen soruları büyük bir samimiyetle yanıtlayan güzel oyuncu, kendisine yöneltilen “Hiç estetiğin var mı?” sorusuna verdiği; “Dişim kırılmıştı bir kere dişimi yaptırdım. O estetik sayılır mı? Ben kendimi estetiğe yakın birisi olarak görmüyorum. Yaptıran buna ihtiyaç duyanlara karşı saygım sonsuz ancak ben kendim tercih etmem estetik yaptırmayı.” cevabıyla estetik uygulamalara karşı yaklaşımını ifade etti.

Programın aynı bölümünde “Hiç kendi horlama sesine uyandın mı?” sorusuna “Horlamıyormuşum, bunu özellikle insanlara sordum. Çünkü ben horlama sesine direkt uyanıyorum. Benim için önemli bir konu bu. Uykum bu kadar hafif de değildi üstelik.” cevabıyla stüdyodaki herkesi güldürdü.

Yorumlar (0)