Biran Damla Yılmaz'dan şaşırtan hareket!

MAGAZİN 10.03.2022, 08:52 11.03.2022, 09:42
Biran Damla Yılmaz'dan şaşırtan hareket!

İş ve spor dünyasından Türkiye’nin başarılı 24 kadını, '8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde podyuma çıktı. Defilede ünlü Türk kadın tasarımcıların '1940'lardan Günümüze' konseptinde hazırladığı tasarımların bazıları açık artırma ile satıldı.

Defilede; Aslı Bekiroğlu, Başak Gümülcinelioğlu, Berfu Yenenler, Burcu Kara, Cansu Tosun, Damla Colbay, Ebru Şahin, Ezgi Eyüboğlu, Gökçe Akyıldız, Gülcan Arslan, Gülçin Santırcıoğlu, Hayal Köseoğlu, Hazal Filiz Küçükköse, Hazal Türesan, Hazal Subaşı, Hira Koyuncuoğlu, İlayda Alişan, İrem Helvacıoğlu, Oya Taşanlar, Sedef Avcı, Simay Barlas, Sinem Ünsal, Zeynep Çamcı, Çağla Büyükakçay, Sümeyye Boyacı ve Nurcan Çelik gibi isimler yer aldı. 

Yakın zamanda Aslı Bekiroğlu’nun yeni ayrıldığı sevgilisiyle aşk yaşamaya başlayan Biran Damla Yılmaz’ın da podyuma çıkması bekleniyordu. Ancak defilede Aslı Bekiroğlu’nun da olduğunu öğrenince son saniye geceye katılmaktan vazgeçti.

Sahneye çıkan Bekiroğlu ise topuklu ayakkabısının azizliğine uğradı. Sahneye çıktıktan kısa süre sonra tökezleyen ve düşme tehlikesi atlatan Bekiroğlu, ayakkabılarını çıkartıp sahneye fırlattı, ardından yürüyüş yapmaya devam etti.

Yorumlar (0)