Biran Damla Yılmaz'dan sürpriz proje

MAGAZİN 12.10.2020, 09:55 13.10.2020, 09:27
Biran Damla Yılmaz'dan sürpriz proje

FOX ekranında izleyiciyle buluşan Baraj dizisinde rol alan oyuncu Biran Damla Yılmaz #gucseninle etiketiyle sosyal medyada "Emekçi Kadınlara" destek amaçlı bir sosyal sorumluluk projesi başlattı.

Instagram hesabından yaptığı canlı yayında ve attığı post ile hayranlarıyla bu projesini paylaştı; "Çok fazla destek mesajı, Çok fazla hediye gönderme isteği ile bana ulaşan ufak işletmeler var ve bunların çoğunun sahibi kadınlar... Benim de aklıma bir fikir geldi. Bütün emekçi kadınlara destek olmak, onların sesi olmak için ve aslında kadınların ne kadar güçlü, yaratıcı olduklarını göstermek için hesabımda yeni bir proje başlatıyorum! “Nasıl yani? Ee napıcaz peki?” sorularınızı duyar gibiyim.

Yapmanız gerekenler; İşletme hesabınızdan paylaştığınız story/postun üstünde #gucseninle etiketinin olması. Kadın işletmeci olmanız en önemlisi çünkü #gucseninle, benimle, bizimle. Takipçi sayısı düşük olmalı️. Haftanın bir günü #gucseninle etiketi altındaki işletmelerden bazılarının tanıtımı ise @bdamlayilmaz hesabında" dedi.

Sözleriyle projesini anlatan ünlü oyuncunun paylaşımları kısa sürede binlerce yorum ve beğeni aldı.

Projeye linkten ulaşabilirsiniz.

Yorumlar (0)