"Bizim sektörde kadınlar arı gibi çalışıyor”

MAGAZİN 04.06.2021, 13:57 05.06.2021, 12:33
"Bizim sektörde kadınlar arı gibi çalışıyor”

Oyuncu Ezgi Eyüboğlu MAG haziran sayısı için objektif karşısına geçti. Muhteşem Yüzyıl, İntikam gibi başarılı dizilerde canlandırdığı karakterler isminden söz ettiren Eyüboğlu, şimdilerde TRT ekranlarında yayınlanan Teşkilat dizisinin başrol kadrosunda yer alıyor.

Üniversitede iktisat okurken tiyatro kulübüne katılarak oyunculuğa giriş yaptığını belirten güzel oyuncu, “Her şey çok güzel ve keyifli gidiyor. Teşkilat dizisinin çalışma ortamından çok mutlu ve huzurluyum” diye konuştu. Oyuncu olduğu zamandan bu yana en çok utangaçlığının değiştiğini söyleyen Eyüboğlu, “Hayatımda çok fazla şey değişti ama en belirgin olanı utangaçlık diyebilirim. Eskiden çok utangaç biriydim o biraz hafifledi” ifadelerini kullandı.

Dizide rol arkadaşları Deniz Baysal ve Ezgi Şenler için de övgü dolu sözler söyleyen güzel oyuncu, “Çok tatlı iki kadınla çalışıyorum. Üçümüz de güçlü kadın karakterleri canlandırıyoruz. Genelde kadınlara bu kadar katmanlı ve iyi karakterler yazılmıyor. Her sektörde olduğu gibi bizim sektörümüzde de kadınlar arı gibi çalışıyor” diye konuştu.

“Meslek hayatınızda yaşadığınız en büyük zorluk neydi?” sorusuna “Belirsizlik” olarak yanıt veren Eyüboğlu, “Belirsizlik zorlayıcı bir faktör. Bir iş ile ilgili karar verirken süreçte birçok belirsizlik karşınıza çıkabiliyor ve bu noktada iç güdülerinizle hareket etmeniz gerekiyor” dedi.

Aşk ile ilgili özel açıklamalarda da bulunan Ezgi Eyüboğlu, “Aşkta; huzur, güven, istikrar, karşılıklı değer verme, saygı ve birlikte gülebilmek çok önemli. Aşk konusunda büyük cümleler bana komik geliyor. Benim ilişkide önem verdiğim şeyler az önce saydıklarımı hissedebilmek.” diye belirtti. 

Yorumlar (0)