Buğra Gülsoy boşanmasında ihanet iddiası!

MAGAZİN 08.03.2023, 15:51 09.03.2023, 12:01
Buğra Gülsoy boşanmasında ihanet iddiası!

Buğra Gülsoy, geçtiğimiz hafta 5 yıllık eşi Nilüfer Gürbüz’den boşandı. Cem adında bir çocuğu olan çiftin evliliği tek celsede bitti. Hürriyet'ten Mehmet Üstündağı'ın haberine göre çiftin boşanma kararında, Gülsoy'un ihaneti etkili oldu.

Üstündağ haberinde şu satırlara yer verdi; "Ağustos ayında Magazin basınına bir Haber düşmüş, evli ve çocuklu bir oyuncunun karısını aldattığı yazılmıştı. Haberi uçuranlar isim vermese de oklar Buğra Gülsoy’u gösteriyordu.


Eşinin kendisini aldattığından şüphelenen Nilüfer Gürbüz’ün bu haber sonrası boşanmak için düğmeye bastığını öğrendim. Aldığım bilgilere göre çift tek celsede boşanırken, Nilüfer Gürbüz’ün isteği üzerine oldukça ‘sıkı’ bir Boşanma Protokolü imzalanmış. Protokole göre Gülsoy, Acarkent’te birlikte yaşadıkları kiralık evi eşi ve çocuğuna bırakırken, aylık 40 bin liralık kirayı ödemeyi de taahhüt etmiş. Bununla birlikte eski eşine aylık 60 bin lira nafaka da ödeyecek. Kendisi ise aylık 33 bin liraya Arnavutköy’de eşyalı bir eve taşınmış.

Boşanma protokolündeki bir detay dikkatimi çekti. Anlaşmaya göre ünlü oyuncu, 4 yaşındaki oğlunu sadece gündüzleri görecek, gece yanında kalmasına izin verilmeyecek. Sabah oğlunu alacak olan Gülsoy, akşamları Cem’i annesine teslim edecek. Ta ki Cem 9 yaşına gelene kadar! Danıştığım bir boşanma avukatı, bazen annelerin küçük çocuklarını, geceleri bakamayacağı gerekçesiyle bekar babalarına bırakmak istemediğini söyledi. Bu karar Buğra Gülsoy için oldukça zor olsa gerek ama kabul ettiğine göre vardır herhalde bir bildikleri!"

Yorumlar (0)