Bülent Ersoy ikonik tarzıyla dikkat çekti!

MAGAZİN 01.05.2023, 09:16 01.05.2023, 12:43
Bülent Ersoy ikonik tarzıyla dikkat çekti!

Türk Sanat Müziği'nin yaşayan efsanesi Diva Bülent Ersoy, Maslak Yeni Gazino da sahne aldı.  Türk müzik tarihinin en büyük ikonu olarak işaret edilen Diva Bülent Ersoy Maslak’ta verdiği konserinde yıktı geçti. İkonik tarzı ve eşsiz sahne performansı ile büyüledi.

Gülşah Saraçoğlu imzalı beyaz elbisesi, tepeden tırnağa ders niteliğindeki sahne imajı ile Diva kendine hayran bıraktı.  Kombinezon elbisesi, ikonlaşmış saç topuzuyla stilleştirdiği benzersiz tarzıyla diva yine gündem yarattı. Sahne tarzı ile çok konuşulan Diva sahnedeki bronz teniyle yaz gelmeden bronz ten modasının ilk öncüsü oldu. Diva Bülent Ersoy’un takipçileri, sahnede beyaz bir kostüm giyen sanatçının görünümünü gelinliğe benzetti. Diva Bülent Ersoy sahneden “Gelin gibiyim. Maşallah “dedi.


 
Diva Bülent Ersoy ‘un haftalar öncesinden sold out olan zınga zınk dolu olan Maslak'ta ki Yeni Gazino sahnesine yer bulamayan hayranları için mekânın oturma kapasitesi %25 artırıldı, gecenin rezervasyonları günler öncesinden doldu. İzdihamın yaşandığı konserde, Diva Bülent Ersoy kendisini telefonlarıyla çekmek için yarışan binlerce hayranının büyük Diva tezahüratlarıyla sahneye çıktı.
 
Finalde sevenlerinin isteğini kırmayan Diva üç kere bis yaptı. Hayranlarının çatal, bıçaklarla masa ve tabaklara vurarak bis isteğine tepkisiz kalmayan, hayranlarını kırmayan Diva 3 kez bis yaparak rekor kırdı.
 

Yorumlar (0)