Burak Deniz'in Serenay Sarıkaya paniği

MAGAZİN 23.11.2022, 09:28 24.11.2022, 13:03
Burak Deniz'in Serenay Sarıkaya paniği

Önceki gün Etiler'de objektiflere takılan Burak Deniz, panikledi. Muhabirlerin soruları karşısında alakasız cevaplar vererek, durumu toparlamak için, “Bir telefon aldım kafam karışık" şeklinde açıklama yaptı. Didem Soydan'la bir dargın bir barışık yürüttükleri ilişkisi sorulan Deniz, “Güzel gidiyor" diyerek soruları geçiştirdi.

Serenay Sarıkaya'nın evinin bulunduğu sokakta olduğu hatırlatılan oyuncu, “Serenay'ın evi de aşağıda ama bir arkadaşımlaydık" diye konuşup soruları geçiştirmek istedi. Hafta sonunu Serenay Sarıkaya'yla beraber geçirdikleri iddiasına , “Hayır değildik" diye cevap veren Deniz'e Etiler'deki bir mekana Sarıkaya'nın arabasıyla geldiği hatırlatılınca, “Yok arabasıyla geldik ama birlikte değiliz" diye konuşup şaşkınlık yarattı.

Seranay Sarıkaya'nın işletmeci Umut Evirgen'le ayrılmasının ardından Burak Deniz'le sık sık bir araya gelen ikili kafaları iyiden iyiye karıştırdı. Umut Evirgen'in ayrılık sonrası Burak Deniz'i kendi mekanlarına aldırmadığı iddiaları ise kulaktan kulağa dolaşıyor. 

Yorumlar (0)