Burak Sergen'in nafaka isyanı!

MAGAZİN 20.07.2023, 09:11 21.07.2023, 11:18
Burak Sergen'in nafaka isyanı!

Oyuncu Burak Sergen ile 2018 yılında anlaşmalı olarak boşandığı Işıl Sergen, 'nafaka davası' haberleriyle gündeme gelmeye devam ediyor. 19 yıl süren evlilikten Cansın adında bir oğlu olan Burak Sergen, nafakayı ödemeyemediği için üç ay hapis cezası aldığını açıklarken, protokole aykırı hareket etmekle suçladığı eski eşine ateş püskürdü.

Burak Sergen, meslektaşı Işıl Sergen ile 2018'de tek celsede boşanmıştı. Nafaka ödemeyi kabul eden oyuncu, ayrılığın ardından 14 yaşındaki oğlu ve eski eşini Ulus'taki evine yerleştirmişti. Son yıllarda 'Nafaka krizi' başlıklı haberlerle anılan ikili, bu konuda sessizliğini koruyordu. Önceki gün yine nafaka davası için mahkemeye giden Burak Sergen, basın mensuplarına basın açıklaması yaptı.

"ÜÇ OKUL DEĞİŞTİRİP ÇOCUĞU SINIFTA BIRAKTIRDI"

Mağdur olduğunu dile getiren 62 yaşındaki sanatçı, "Bir ev, üç araba, Ankara'da annemin bir evi ve geçtiğimiz aylarda kaybettiğim; beş kardeşe bölünmüş babamın bir evinin parasının hacizi çocuğuma ve eski eşime verildi. Eğitim, spor giderleri, tatil giderleri... Bunların hepsini ben ödüyordum. 18 bin TL nafaka karşılığında anlaştım. Çocuğumun üstün şartlarda olmasını istediğim için onayladım ve nafakayı hep yatırdım. Protokole göre nafaka bir sene sonra artıyor. Eğitim konusunda anlaşamadık. Bir sene içerisinde üç okul değiştirip, çocuğu sınıfta bıraktırdı. Bu eğitimde anlaşmazlıktır. Bana sorulmadan kafasına göre hareket ediyor ve bilgi vermiyor, sonrasında öğreniyorum" dedi.

Yorumlar (0)