Burçin Terzioğlu: "Astrolojiye inanıyorum"

MAGAZİN 08.04.2021, 13:53
Burçin Terzioğlu: "Astrolojiye inanıyorum"

Müzikten, stand-up’a, mizahtan güncel konulara; kültürün her alanına dokunan ve her anı eğlence dolu dakikalara sahne olan Zorlu PSM YouTube kanalında yayınlanan “İbrahim Selim ile Bu Gece”nin yeni bölümünde güzel oyuncu Burçin Terzioğlu, hem samimi itirafları hem de neşeli tavrıyla geceye damgasını vurdu.

Dört yaşında beri sektörde olan Terzioğlu, bu zamana kadar yaşadıklarını ve çocuk bir oyuncu olmanın kendisine kattıklarını içtenlikle itiraf etti. Çocuk yaşta başladığı oyunculuk serüveninde “Perihan Abla”, “Mahallenin Muhtarları” gibi pek çok kült yapımda da yer alma fırsatı bulan oyuncu; “O zamanlar setin set olduğunu anlamıyordum, bana oyun gibi geliyordu. Şimdi dönüp baktığım zaman ya da bugünden bakınca ben nelerin içerisinde yer almışım diye şimdi idrak edebiliyorum.” sözleriyle düşüncelerini ifade etti.

Fal baktırmaktan, evrendeki karmaya dair inançlarına kadar pek çok bilinmeyen yönünü de anlatan güzel oyuncu; “Karmaya kesinlikle inanıyorum, ah etmem beddua etmem asla, çünkü evren yapacağını zaten yapıyor, ister üç gün sonra olsun ister üç yıl sonra olsun. Ben de bunu görürüm, duyarım mutlaka.” sözleriyle karma felsefesine yakınlığını ifade etti.

Fal baktırmak konusunda ise düzenli olarak fal baktırmak gibi bir alışkanlığı olmadığını belirten Terzioğlu; “Bazen bir ortamda lafı geçerse şu şu kişi güzel fal bakıyor diye öyle anlarda kapatırım ben de kahvemi ama benim asıl hayatımdaki düzenli olarak takip ettiğim şey astroloji. Astrolojiye inanıyorum. Her sene gider yıldız haritamın o senelik çıktısını mutlaka alırım Dinçer’den.” sözleriyle yıllardır Dinçer Güner’den astrolojik danışmanlık aldığını belirtti.

Yorumlar (0)