Burcu Kara depremzede bebeğe süt anne oldu!

MAGAZİN 10.03.2023, 08:47 11.03.2023, 09:45
Burcu Kara depremzede bebeğe süt anne oldu!

Kahramanmaraş'ta 6 Şubat'ta meydana 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin ardından büyük bir yıkım yaşayan Hatay, 20 Şubat akşamı da 6.4 ve 5.8 büyüklüğünde iki depremle sarsıldı. Hatay'daki depremler, birçok çevre ili de şiddetli bir şekilde etkiledi.

Toplam 11 ilde yıkıma yol açan felaketler sonrası sanat camiası tek yürek oldu. Bağış ve yardım çağrıları için sosyal medya hesaplarını kullanan ünlüler, 6 Şubat'tan bu yana pek çok paylaşım yaptı. Bu isimlerden biri de aralık ayında ikinci kez anne olan oyuncu Burcu Kara oldu.

Yapımcı ve yönetmen Fırat Parlak ile mutlu bir evlilik sürdüren ünlü isim, kısa bir süre önce doğum yaptığı için deprem bölgesine gidemediğini açıkladı.

Ancak enkazdan sağ çıkarılan bir bebeğe süt annelik yaptığını belirten Kara, "Geçtiğimiz hafta İstanbul’a getirilen bebeğe süt annelik yaptım. Hep aklımdan geçiyordu, ‘Keşke oradaki bebeklere süt gönderebilsem’ diye ama mümkün olmadı. Ajansımdan, ‘Burcu, bir yaşında bebek var ve hiçbir şey yemiyor. Bir tek anne sütünü deneyebiliriz. Yardımcı olur musun?’ diye sordular" ifadelerini kullanan ünlü isim, sözlerini şöyle noktaladı: ‘Elimden ne gelirse yaparım’ dedim. Üç kere denedik fakat sütü reddetti. Çünkü onun istediği annesiydi aslında... Maalesef annesini hâlâ arıyoruz. Bebeği o bölgedeki bir pedagog getirmiş. Hayatına mamayla devam ediyor. Minik yavru için elimizden ne gelirse yapacağız.

Yorumlar (0)