Büyük aşkı Jason Statham’a kavuşamadı

MAGAZİN 02.03.2021, 15:46 03.03.2021, 11:20
Büyük aşkı Jason Statham’a kavuşamadı

Oyuncu Ezgi Mola’nın Jason Statham hayranlığı herkes tarafından bilinen bir gerçek. Mola, sosyal medyada ünlü aktöre yaptığı yorumlarla görenleri kahkahalara boğarken, Statham’a uzun yıllardır hayranlığını saklamadığı gibi, durumu tiye alan pek çok paylaşıma da imza atıyor.

TRT1’de salı akşamları yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisinde oynadığı Safiye ile gündemde olan oyuncu, birkaç gündür ‘büyük aşkı’ Jason Statham’ın İstanbul’a gelmesi ile birlikte, ünlü aktörle ilgili paylaşımlar yapıyor.

Statham, birkaç gün önce geldiği Türkiye’de, restorasyonu tamamlanan Atlas Sineması Müzesi’nin açılışı için Beyoğlu’ndaydı. Aynı saatlerde yine aynı semtte dizi çekiminde olan Ezgi Mola ise yakınına gelen ama göremediği Jason Statham için bir story paylaştı ve "Bugün çok yakındık." dedi. 

Mola, esprili paylaşımının ardından, bir takipçisinden gelen ve görenleri güldüren bir başka paylaşımıyla da dikkat çekti. “Niye geldiği belli oldu” notuyla yapılan paylaşımda Jason Statham, Türk bayrağının önünde ve elinde Ezgi Mola fotoğrafı ile görülüyor.

Yorumlar (0)