Cansu Tosun: "Erkan ne yapsa iyi yapıyor"

MAGAZİN 18.11.2021, 13:52 19.11.2021, 11:14
Cansu Tosun: "Erkan ne yapsa iyi yapıyor"

Ünlü oyuncu Cansu Tosun, eşi olan meslektaşı Erkan Kolçak Köstendil'e övgü dolu sözler söyledi. Bir derginin etkinliğine katılan oyuncu Hollanda- Türkiye arası mekik dokudukları hatırlatılınca, "Orada kurulu bir hayatımız var, burada da var. Hem orada hem buradayız. Erkan'la gezmeyi çok seviyoruz, böyle yerimizde duramıyoruz" dedi. "Oyuncu olduğumuz için bize değişiklikler iyi geliyor" diyen Tosun, "Bizi böyle şeyler çok besliyor, gezmek, öğrenmek, görmek o yüzden biz çok mutlu oluyoruz" diye konuştu.

Eşinin kalecilik yapmasını desteklediğini söyleyen Tosun, "Ben Erkan'ın 12 numaralı oyunundan sonra acayip bir sempati duymaya başladım futbola karşı... Erkan ne yapsa iyi yapıyor, en iyisini yapıyor. Onu izlemek desteklemek her zaman çok güzel" dedi.

"Eşinizin oyunculuğu mu daha iyi kaleciliği mi?" sorusuna ise "İkisi de iyi biliyor musunuz. Tutkuyla yaptığı için ikisinde de çok başarılı bence. Kalecilik onun için başka bir önem taşıyor, çocukluğundan beri çok severek yaptığı bir şey olduğu için. O Erkan için çok ayrı bir şey" yanıtını verdi. 

Yorumlar (0)