Cem Yılmaz, Metin Akpınar'a ne yanıt verdi?

MAGAZİN 23.11.2021, 12:06 24.11.2021, 09:30
Cem Yılmaz, Metin Akpınar'a ne yanıt verdi?

Haber Global ekranlarında izleyici karşısına çıkan 'Candaş Tolga Işık'la Az Önce Konuştum' adlı programın son bölüm konuğu, uzun yıllardır ekranlardan uzak olan ünlü oyuncu Metin Akpınar oldu. Açıklamalarıyla adından söz ettiren 80 yaşındaki usta sanatçı, 'Yeni nesil mizahı nasıl buluyorsunuz?' sorusuna yanıt vererek, Cem Yılmaz hakkında bir dizi yorumda bulunmuştu.

Akpınar, konuyla ilgili; "Zeki çok belki ama iyi konuşan yok. Cem Yılmaz da dahil. Çok beğeniyorum. Çok zeki çocuk, mükemmel işler yapıyor" ifadelerini kullanmıştı. Usta oyuncu, sözlerine; "Ama aktör kumaşı zayıf. Olmak zorunda değil. Stand-up'da aktörlük gerekmiyor. Ama iyi konuşmak, tonlama da daha büyük başarılar bekliyor insan" şeklinde devam etmişti.

Bu sözlerin ardından Cem Yılmaz da sessizliğini bozdu. Twitter hesabından bir açıklama yaparak Akpınar'a yanıt veren ünlü komedyen, paylaşımında şu sözleri söyledi: "Kıymetli büyüğümüz Metin Akpınar beni bir söyleşisinde değerlendirmiş. Sağolsun, teşekkür ederim. 6 yaşındayken ilk izlediğim performans Devekuşu Kabare'nin 'İnsanlığın Lüzumu Yok' oyunuydu. Her işini pür dikkat izledim. Bir gün o da beni sahnede izlerse çok mutlu olurum."

Yorumlar (0)