Cem Yılmaz nafaka sorusuna ne dedi?

MAGAZİN 29.04.2022, 09:14 30.04.2022, 10:46
Cem Yılmaz nafaka sorusuna ne dedi?

2013 yılında oyuncu Ahu Yağtu'dan boşanan ünlü komedyen Cem Yılmaz, oğlu Kemal için aylık 10 bin dolar nafaka öderken; Ahu Yağtu'ya 500 bin dolar tazminat vermişti. Oyuncu, sekiz yıl boyunca ödediği nafakanın azaltılması için İstanbul Aile Mahkemesi'ne başvurmuştu.

Eski eşi Ahu Yağtu'ya dava açan Cem Yılmaz, 10 bin dolarlık nafakanın 40 bin TL olması talebinde bulunmuştu. Mahkeme, 10 bin dolarlık nafakanın 70 bin TL olarak belirlenmesine hükmetmişti.

Cem Yılmaz, son olarak geçen gece Zafer Alagöz ile birlikte yer alan bir mekandan çıkarken objektiflere takıldı. Ayaküstü basın mensuplarının sorularını yanıtlayan ünlü isim, "Ercan Saatçi'nin programına katıldık, Erşan Kuneri dizimizin müziklerini seslendirdik. İnşallah izlersiniz. Program sonrası da çorbacıya geldik Zafer abi ile" dedi. 

Yaz tatili planı yapmadığını söyleyen Yılmaz, muhabirlerin, "Ahu Hanım ile olan nafaka davanız için neler söylemek istersiniz?" sorusuna ise gülerek, "Aaa bu konuyu da hep sizinle konuşmak istiyordum zaten." yanıtını verdikten sonra aracına bindi.

Yorumlar (0)