Danla Biliç: "Dansöz olmak isterdim"

MAGAZİN 18.03.2021, 13:13
Danla Biliç: "Dansöz olmak isterdim"

İbrahim Selim’in hem PSM Online’dan hem de Zorlu PSM YouTube kanalından seyirci karşısına çıktığı şovu “İbrahim Selim ile Bu Gece”nin bu haftaki konuğu, fenomen Danla Biliç oldu.

Güzel sanatlar lisesisinde yan flüt ve piyano üzerine eğitim gördüğünü anlatan Danla Biliç, İbrahim Selim’in yönelttiği “Peki piyanoyu daha sonra çalmayı denedin mi?” sorusu karşısında, “İstanbul’a ilk geldiğimde bir piyanonun başına oturdum bir kere ama hiçbir bilgi kalmamış bende.” cevabıyla herkesi güldürdü.

Küçükken ileriye dönük meslek hayalinin bir tır kiralama firması patronu olup pek çok tır sahibi olmak olduğunu ifade eden Biliç, “Böyle bir meslek var mı onu bile bilmiyorum ama bir sürü tırım olsun istiyordum. İkinci hayalim de dansöz olmaktı.” sözleriyle stüdyoda eğlenceli dakikalar yaşattı.

Geçmişe dönük pişmanlıkları olup olmadığı konusunda da samimi davranan Danla Biliç, “Geçmişe dönüp baktığımda pişman olduğum hiçbir şey yok. Düşünsem belki kilo almış olmamı söyleyebilirdim. Ama ondan da pişman değilim. Ben her şeyin bir sebebi olduğuna ve birbiri ile bağlantılı olduğuna inanan bir insanım.” sözleriyle geçmişiyle ne kadar barışık olduğunu da ortaya koymuş oldu.

Yorumlar (0)