Ebru Şahin: "Cedi ile birbirimizi bulduk"

MAGAZİN 05.02.2022, 09:08 07.02.2022, 09:15
Ebru Şahin: "Cedi ile  birbirimizi bulduk"

Oyuncu Ebru Şahin, Re Touch Mag dergisine röportaj verdi. NBA takımlarından Cleveland’da oynayan Cedi Osman ile ilişkisini anlattı. 

“Cedi de ben de sevdiği işi yapan ve tanınırlığı olan kişileriz ama hayatımızı bunun çevresinde şekillendirmiyoruz. Bir insanla kurduğun gönül bağının saldırılara bu kadar açık olması zor. Yine de biz etrafımızdaki sevgi çemberine odaklanıyoruz. Çalışma tempomdan dolayı basketbolu çok takip ettiğimi söyleyemem ama şu an eş durumundan gece maçı fanatiği oldum diyebilirim. Keyif aldığım her maçı izleyebilirim.”

“Önceliğimiz; hayallerimizi gerçekleştirmeye çalışırken, adımlarımızı insanların hayatında etkili bir yer bırakabileceğinin bilincinde olarak ve ince bir süzgeçten geçirerek atmaya çalışmak. İlham olabilmek, cesaret verebilmek ve birilerinin hayatına dokunmak. Bir gün arayıp ‘Her şeyi bıraktım tropikal bir adadayım’ diyebilecek bir yönüm var.”

“Cedi ile ilk günden beri hiçbir şeyimiz planlı değildi. İki sene önce böyle bir ilişki yaşayacağımı söyleseler ‘Aynı şehirde bile biriyle böyle bir duygu yaşayamam’ derdim. Ama bu bana hayatın hiç anlamadığım bir yanını gösterdi; mesafelerin zorlayıcı olsa da aranızdaki bağı daha güçlü ve daha gerçek kılabileceğini. Zaman bizi nereye götürür bilmiyorum. Ama akışta olmaya ve birbirini bulduğuna inanan iki insanın başka bir düzen inşa etmek etmek için daha fazla motivasyonu ve enerjisi olduğunu biliyorum. Kalp aynı heyecanla atarken uzaklık sadece coğrafi konumu belirler. Düğün aniden de olabilir uzak bir tarihte de. Plan program yapmadık.”

Yorumlar (0)