Emre Kınay’dan eleştirilere yanıt

MAGAZİN 22.12.2021, 16:34 23.12.2021, 14:52
Emre Kınay’dan eleştirilere yanıt

Son olarak Ramo dizisinde boy gösteren başarılı oyuncu Emre Kınay, başrolünü Nurgül Yeşilçay’la paylaşacağı Son Nefesime Kadar adlı diziyle ekrana dönmeye hazırlanıyor. Bir taraftan da tiyatro çalışmalarını sürdüren Emre Kınay, geçtiğimiz gün yaptığı bir açıklamayla tepkilerin odağı haline gelmişti.

Yaptığı açıklamalarla pek çok kez gündem olan ünlü oyuncu Emre Kınay Haber Global’e konuk oldu ve yaptığı açıklamalarla yine gündeme oturdu. Açıklamasında, kadınların çocuklarını iyi yetiştirmesi gerektiğini belirten oyuncu; “Ben sadece iyi bir baba olmaya çalışıyorum. Kız evlat bambaşka bir şey, tabii hele baba için. Anne için de erkek evlat öyle ama mesela biz babalar; özellikle kentli babalardan bahsediyorum.

Kentli anneler gibi yapmıyoruz. Biz kızlarımızı iyi yetiştiriyoruz genelde, toplumun kızları gayet medeni, kentlilerden bahsediyorum. Kırsalı da derneklerle, yaşamsal bağlarla okumaya teşvik ederek ve okumaları iç elbirliğiyle yardımcı olarak onları da çağdaş medeniyete ulaştırmaya çalışıyoruz ama maalesef ki Türk toplumunun erkeklerinde sıkıntı var, yetiştirilmede, kadına bakışında… Sosyal hayatın içinde, çok fazla şeyde… O yüzden buradaki sorumluluğu da hiç çekinmeden kadınlara veriyorum.”

Yorumlar (0)