Fedon'dan müzik kısıtlaması yorumu: "İyi oldu!"

MAGAZİN 31.07.2021, 14:22 02.08.2021, 09:08
Fedon'dan müzik kısıtlaması yorumu: "İyi oldu!"

Şarkıcı Fedon, Posta'ya verdiği röportajda dikkat çeken açıklamalar yaptı. Bodrum'un 'Küçük İstanbul' olarak nitelenmesini değerlendiren Fedon, "30 yıldır Bodrum’dayım, 15 gündür merkeze inmiyorum. Trafik korkunç. Eğlence yerlerinde herkes el ele dudak dudağa. Felaketin gelişini görmem için bilim insanı ya da bilim kurulu üyesi olmama gerek yok ama buraya gelenlere kızmak çok ayıp. Dünya, canlıların dünyası. İsteyen istediği yere gider. Nedir bu sahiplenme? Bodrum kimsenin babasının malı değil" dedi.

Fedon, "Gece 00.00’ten sonra gelen müzik kısıtlanmasına nasıl bakıyorsunuz?" sorusuna, "Egoistçe konuşursam doğru değil ama doğru açıdan bakarsam çok makul ve iyi bir karar. Sayın Cumhurbaşkanı iyi yaptı. Gece 00.00’ten sonra yaşam tarzı kötüye gider. Tehlikeler ikiye üçe katlanır." yanıtını verdi.

Fedon, "00:00’ten sonraki hayat çok makul değil. O saatten sonra alkol, kazalar, kavgalar artıyor. Sabah işe gidecek adam uyanamıyor. Eski kafalı ya da yobaz bir adam değilim ama şimdilik durun. Otur kardeşim, kulaklığını tak, dinle müziğini. İlle eller havaya yapıp da alkolün getirdiği bazı rahatlıklara ne gerek var?" ifadesini kullandı.

Yorumlar (0)