Gizem Karaca çocukluk hayaliyle şaşırttı

MAGAZİN 17.05.2021, 08:53 18.05.2021, 09:37
Gizem Karaca çocukluk hayaliyle şaşırttı

Müzikten, stand-up’a, mizahtan güncel konulara; kültürün her alanına dokunan ve her anı eğlence dolu dakikalara sahne olan Zorlu PSM YouTube kanalında yayınlanan “İbrahim Selim ile Bu Gece”nin yeni bölümünde güzel oyuncu Gizem Karaca, samimi itirafları ve eğlenceli tavrıyla programa damgasını vurdu.

2011 yılında Miss Turkey güzellik yarışmasında ikinci olan ve uzun yıllardır, oyunculuğuyla da hayranlarının büyük beğenisini alan Gizem Karaca, yurtdışında geçen çocukluk hayali ile herkesi şaşırttı.

“Çocukken astronot olma hayalim vardı. Florida’da yaşayan bütün çocukların bir şekilde bu tarz hayalleri oluyor. Kennedy Space Center orada, yaz kampına da göndermişlerdi beni. Orada her şeyi göstermişlerdi, tüpleri malzemeleri, Dünya’yı.. Böyle şeyleri yaşama fırsatım olmuştu. Bunu yaşadığımda 10 yaşındaydım, astronot olacağım demiştim. Herhangi bir şekilde havada olmak istiyorum diyordum. Hala uyurken uzay belgeseli gibi belgesellerle uyuyorum. SpaceX’i takip ediyorum, uzayı merak ediyorum.” dedi. 

Yorumlar (0)