Gökhan Mumcu patili dostlar için kamera karşısına geçti!

MAGAZİN 05.04.2023, 14:43 05.04.2023, 14:48
Gökhan Mumcu patili dostlar için kamera karşısına geçti!

4 Nisan Dünya Sokak Hayvanları Günü için, Bana Göz Kulak Ol Duyarlı Yaşam Derneği tarafından çekimleri gerçekleştirilen projede, ünlü oyuncu Gökhan Mumcu gönüllü olarak rol aldı.

Sokak hayvanları ve barınaklardaki terk edilen sevimli dostlarımızın sahiplenilmesi amacıyla kurulan Bana Göz Kulak Ol Duyarlı Yaşam Derneği, 4 Nisan Dünya Sokak Hayvanları Günü’ne özel bir video klip yayınladı.

Birçok oyuncunun da yer aldığı projede, ünlü oyuncu Gökhan Mumcu da gönüllü olarak rol aldı. Gökhan Mumcu, bir sokak köpeğini sahiplenen aile babası olarak kamera karşısına geçti.

“Onları iyi insanlar olduğumuza inandırmak elimizde! Önce kalbini sonra kapılarını aç!” mottosuyla gerçekleştirilen video klipte rol almaktan çok mutlu olduğunu söyleyen Gökhan Mumcu, “onlar aslında sokak hayvanı değil. Sokak köpeği, sokak kedisi diye bir şey olmamalı aslında. Alerjik bir yapım olmasına rağmen köpek sevgim yüzünden evimde de, ofisimde de onlarla birlikte yaşamayı seçiyorum” dedi.

“Aramıza Hoşgeldin Yeni Dostumuz Badi” adıyla televizyonlarda ve sosyal medyada yayınlanacak video klipte işlenen hikayenin devamı da çekilecek. Haluk Bilginer’in sesiyle destek verdiği projede, Sertap Erener’de vokal olarak sesiyle yer aldı.

Yorumlar (0)