Hadise ünlü derginin yayın yönetmeni oldu

MAGAZİN 05.04.2021, 09:04 06.04.2021, 09:29
Hadise ünlü derginin yayın yönetmeni oldu

Hadise dünyaca ünlü İtalyan moda evi Valentino’nun global projesi için dünyaca ünlü moda dergisi L’Officiel’in Türkiye edisyonunun konuk yayın yönetmeni oldu.

Kapakta da yer alan Hadise, modaevinin şimdiye dek sadece podyumda gördüğümüz İlkbahar/Yaz 2021 koleksiyonundan en özel parçalarla Milano’da objektif karşısına geçti.

İtalyan fotoğrafçı Luca Meneghel’in objektifinden yansıyan karelerde Hadise’nin kadın gücüne vurgu yapan sıfır makyaj akımını bu çekimde de koruduğu gözlerden kaçmıyor.

Proje direktörü ve stil danışmanı İnan Kırdemir, Hadise ile yaptığı röportajda “Uzun zamandır hayalini kurduğumuz bir çekim fikriydi bu. Karelere göz atarken, sıfır makyajla poz vermenin vitrinde olan, üzerinde flaşların patladığı her kadın için müthiş bir özgüven gerektirdiğini eminim sizler de hissedeceksiniz” diyor.

Lady Gaga, Zendaya gibi dünya yıldızlarıyla çeşitli dergi projelerine imza atan Valentino, Türkiye’de ilk kez Hadise ile bir editoryal proje gerçekleştirerek birlikte daha çok projelere imza atacaklarının sinyallerini veriyor.

Yorumlar (0)