Hafsanur Sancaktutan: "Kerem Bürsin yanlış anlaşılmış"

MAGAZİN 23.11.2023, 09:57
Hafsanur Sancaktutan: "Kerem Bürsin yanlış anlaşılmış"

Hafsanur Sancaktutan ile Kerem Bürsin, Kanal D dizisi 'Ya Çok Seversen'de başrolü paylaşıyordu. Dizinin bitmesinin ardından aşk yaşadıkları iddia edilen ikiliden Bürsin, geçen ay katıldığı bir söyleşide aşk iddialarına yanıt vermişti.

Oyuncu, "Hiç öyle bir şey yok. Hafsanur yakın arkadaşım, çok seviyorum. Maalesef bir erkekle bir kadın yan yana gelince hemen ilişki damgası vurmaya hazır bir milletiz" sözleriyle sitemini dile getirmişti.

Hafsanur Sancaktutan, geçtiğimiz gün Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı. Millliyet'in haberine göre; 'Ya Çok Seversen' dizisinin kendisi için iyi geçtiğini belirten başarılı oyuncu, "Yazın çalıştık, güzel geçti benim için güzel bir işti. Evet 13 bölüm sürdü ama yurtdışı satışları da iyiydi. Her anlamda doyduk oyuncular olarak, ekip olarak" dedi.

Meslektaşı Kerem Bürsin'in aralarında aşk olmadığını söylerken kullandığı 'maalesef' şeklindeki ifadesinin yanlış anlaşılmış olabileceğini söyleyen ünlü isim, şu ifadeleri kullandı: "Kerem ile arada sırada görüşüyoruz. Öyle bir şey hiç yok. Kerem arkadaşım. Öyle mi demiş? Kerem biraz Avrupai konuştuğu için belki yanlış anlaşılmış olabilir, yine de öyle bir durum yok. Kalbim boş."

Yorumlar (0)