"Han'ın dışı sizi, içi İnci’yi yakıyor"

MAGAZİN 12.03.2021, 09:34 13.03.2021, 10:10
"Han'ın dışı sizi, içi İnci’yi yakıyor"

Masumlar Apartmanı dizisinde İnci karakterine hayat veren Farah Zeynep Abdullah, Ayşe Arman'a verdiği röportajda samimi açıklamalarda bulundu.

Arman'ın "Yanında gördükleri herkesi sevgilin mi yapıyorlar?" sorusuna, Abdullah; " Yani, yanımda görmelerine gerek yok, uzaktan selamlaşsak bile yeterli olabiliyor bazen. Bir erkek ile bir kadının arkadaş olmasına zaten ihtimal vermiyorlar. Bunun dışında, iki insan sevgili olmadan flört edebilir, bu bir tanıma sürecidir. Hemen “sevgili” diye etiketleyince, ileri geri konuşulmaya başlanınca, iki insanın arasındaki o sürece de zarar verebiliyorlar." yanıtını verdi. 

Oyuncu, Arman'ın "Seni öyle yukarı bir yere koyuyorlar ki, adı, seninle anılan adamları beğenmiyorlar, sözleri üzerine ise "Burada insanların atladığı şey şu ki, kimse dışarıdan göründüğü gibi değil. Beni de göründüğüm kadarıyla biliyorlar. Onların mükemmel diye tarif ettiği birinin gerçekte nasıl biri olduğunu kim bilebilir? Mesela Han! Ne kadar mükemmel gözüküyor değil mi? Ama dışı sizi, içi İnci’yi yakıyor." dedi. 

Yorumlar (0)