Hande Kazanova oyunculuktan astrolojiye geçişini anlattı!

MAGAZİN 23.01.2023, 09:49
Hande Kazanova oyunculuktan astrolojiye geçişini anlattı!

Ünlü astrolog Hande Kazanova Dayı Şov’a konuk oldu. Hande Kazanova, soyadının aslında İtalyan gezgin Casanova’dan değil, Rusya’daki Kazan Ovası’ndan ve Kazan Türklerinden geldiğini anlattı.

Öte yandan  15 yaşından beri gökyüzüyle ilgilendiğini ve çok meraklı, değişik sorular soran bir çocuk olduğunu anlatan Kazanova, çocukluğunun geçtiği Foça’dan ayrılıp İstanbul’a üniversite okumak için gideceği zaman babasının esprili tepkisini, “Tek çocuk olmama rağmen, üniversiteyi kazandığım gün babam ‘Oh be kurtulduk’ dedi” sözleriyle aktardı. 

“O dönemde bunu dile getirmekte zorlandım”

Kazanova, oyunculuktan astrolojiye geçişiyle ilgili, “Astrolojiyi tercih ettim. Astrolojiyle kendimi buldum bir anlamda” dedi ve sözlerini şöyle sürdürdü: “Kurtlar Vadisi bitmiş, hemen arkasından birkaç dizinin içerisinde yer aldım. İnsanlar, ‘Onu bıraktın, bu işlerle mi uğraşıyorsun? Ne alaka?” demeye başladılar.  O dönemde bunu dile getirmekte zorlandım. Sonra bir gün dedim ki, ‘Hande sen bu işin nasıl olduğunu biliyorsun, nasıl emek verildiğini biliyorsun. Bu işte iyi de olacaksın. Sen yönünü çizdin. Bu senin mesleğin artık. Bunu da göğsünü gere gere söyleyebilmelisin’… Ve söylemeye de başladım.” 

Yorumlar (0)