Hande Sarıoğlu: "Aşk-ı Memnu yolumu açtı"

MAGAZİN 09.05.2022, 11:53 09.05.2022, 16:54
Hande Sarıoğlu: "Aşk-ı Memnu yolumu açtı"

Dayı Şov'un yeni bölüm konuklarından biri Hande Sarıoğlu oldu. Hande Sarıoğlu, Dayı’nın kendi içeriklerine yönelik reaksiyon videolarını izledikten sonra şaşırarak, “Yaparken çok acayip gibi gelmiyor ama izlerken manyak manyak işler yapmışım dedim” dedi. 

Sunuculuk ve spikerlik yapabilmek için İstanbul’a gelmesi gerektiğini, bu nedenle üniversitede edebiyat bölümünü seçtiğini ve bir süre öğretmenlik yaptığını anlatan Sarıoğlu, “Sunuculuk spikerlik okuyabileceğin bir okul yok. Sende o doğaçlama, sunum yeteneği varsa sen oluyorsun zaten. Bak olmuşu var burada” ifadelerini kullandı. 

Aşk-ı Memnu ile yolu açıldı

Çarkıfelek’te Anadolu bağlantıları sunucusu olduğu dönemde bir kısa filmde oynadığını, bunun üzerine Aşk-ı Memnu’dan çağırdığını anlatan Sarıoğlu, “Gittiğim gibi aldım rolü. Orada oynadıktan sonra ardı arkası kesilmedi...” dedi. 

“Ben yapınca daha çok dikkat çekiyor”

Ünlü sunucu YouTube programındaki mizansenlerle ilgili, “Yaptığım şeyler sosyal medyada daha önce de yapılmış şeyler. Ben yapınca daha çok dikkat çekiyor” diyerek sözlerini şöyle sürdürdü: “Piyasada bahis ya da maç önü, maç sonu programı yapan bir sürü insan var. Ben daha eğlenceli hale getirmeye çalışıyorum. Futbol bir eğlencedir. O yüzden de eğlencesini çıkarabileceği formatlarla içeriğini ben geliştiriyorum, ben yazıyorum, ben oynuyorum.”

Yorumlar (0)