Harun Tekin'den Melisa Sözen'e: "Biricik lunaparkım"

MAGAZİN 07.07.2022, 09:01 08.07.2022, 09:39
Harun Tekin'den Melisa Sözen'e: "Biricik lunaparkım"

Oyuncu Melisa Sözen, 'Mor ve Ötesi' grubunun solisti Harun Tekin ile uzun yıllardır aşk yaşıyor. Tekin ile mutlu birlikteliklerini sürdüren Sözen, dün 37 yaşına bastı.

Harun Tekin, sevgilisinin doğum gününü sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla kutladı. Birlikte çekilen fotoğraflarını yayınlayan Tekin, gönderisine şu notu düştü:Biricik lunaparkım, sonsuz okulum, yengeç sepetinin süper yeteneklisi, canım sevgilim... Şu zıvanadan çıkmış dünyada senden ne kadar çok güç aldığımı gerçekten anlatamam. Hele son yıllarda, becerebildiğim kadarıyla içimde ve çevremdeki öfke ve mutsuzluk girdabına direnmeye çalıştığım her an, desteğini hep yanımda hissettim.

"GÜCÜNE VE YETENEĞİNE HAYRANIM"

Senin desteğinin neleri mümkün kıldığını saysam abarttığım düşünülürdü ama mesela; 28 Mayıs gecesi seninle İnönü’den eve yürüdük. Gücüne, yeteneğine, iyileşme ve iyileştirme azmine hayranım. Beni hep duymak istemeni dilerim; yeni yaşın, 'Sen gülürsen dünya gülür' mottomuz çerçevesinde sana şahane hediyeler getirsin. İyi ki doğdun canım Melisa, seni çok seviyorum... Doğum günün kutlu olsun!"

Yorumlar (0)