Hatice Şendil: "Deprem bölgesinde ağır anlar yaşadık"

MAGAZİN 18.03.2023, 10:33 20.03.2023, 10:11
Hatice Şendil: "Deprem bölgesinde ağır anlar yaşadık"

Oyuncu Hatice Şendil, geçen akşam yer alan bir mekandan çıkarken görüntülendi. Depremin ardından çeşitli hastanelerde tedavi altına alınan depremzede çocukları ziyaret için hastanelere giden ve depremzede çocuklara oyuncak getiren ünlü isim, bunun sorulması üzerine şu ifadeleri kullandı: "Hepimiz için zor bir şeydi. Zaten uzun zamandır derinden etkileyen, üzen konular bunlar. O yüzden de bu süreçte yardımlaşmaya ve yardıma devam edeceğiz. Onların yanında olmaya devam edeceğiz.

Çocuklarımız için, oradaki depremzede vatandaşlarımız için gönülden her şeyi yapmaya hazırız. Yapmaya da devam edeceğiz. Tarifi zor bir duyguydu onların yanına gittiğimde. Ağır anlar yaşadık orada olduğumuz sürece. Dediğimiz gibi elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Sadece onlar için ne yapmak gerekiyorsa onları yapmaya çalışıyoruz."

"BURAK CEVAPLARA DAHA DOĞRU OLUR"

TİMS&B yapım şirketinin sahiplerinden olan yapımcı eşi Burak Sağyaşar ile beraber deprem bölgesine okul yaptıracağı haberleri de sorulan oyuncu; "Bunu Burak cevaplasa daha doğru olur. Çünkü, yapımcı arkadaşları ile beraber deprem bölgesine okul yaptıracaklar" açıklamasını yaptı.

Yorumlar (0)