Hayranlarından Aslıhan Güner’e anlamlı hediye

MAGAZİN 16.12.2021, 11:20 17.12.2021, 09:39
Hayranlarından Aslıhan Güner’e anlamlı hediye

Güzel oyuncu Aslıhan Güner, doğum gününü fanlarının duygusal sürpriziyle karşıladı. Güzel oyuncuyu hiçbir anında yalnız bırakmayan fanları, bu kez doğum günü için yapmış oldukları anlamlı  sürpriz ile Aslıhan Güner’i mutluluk gözyaşlarına boğdular.

Bir röportajında, dünyadaki açlıkla ilgili duygularını belirten ve bu duruma üzüldüğünü gözleri dolarak dile getirerek “Özellikle hiçbir çocuğun yiyemediği, tatmadığı hiçbir besin olmasın. Bütün çocuklar bütün meyvelerin, bütün sebzelerin, dünyadaki bütün yiyeceklerin tadına bakabilsin..” sözlerine yer veren Aslıhan Güner için hayranları kolları sıvadı.

Güzel oyuncunun bu sözlerinden yola çıkan fanları önce Ağrı’da bir köyde bütün çocukları bir araya getirdi. Hep bir ağızdan  Aslıhan Güner’in doğum günü şarkısıyla pastayı kesen miniklerin yüzündeki mutluluk fanlarının kaydettiği video ve fotoğraflarda ekrana yansıdı. Güner için her yıl bambaşka hediyeler hazırlayan fanları sonraki gün ise aralarında kurmuş oldukları bir ekiple ihtiyaç sahibi ailelere tüm zariflikleriyle erzak yardımında bulundular.

Aslıhan Güner,  kendisi için hazırlanan anlamlı sürprizi fanlarının paylaştığı video ile gördükten sonra instagram sayfasından “En sevdiğim sözlerden biridir, ‘yalnızca iyilik yapmak yermez, iyiliği zerafet ile yapmak gerekir’ diye.. Bugün izlediğim videoda güzelliğe dair her şey vardı. Sizleri çok seviyorum. En ama en güzel doğum günüm bu. Emeği geçen herkesi kucaklıyorum. İyi ki varsınız.” sözleriyle teşekkür etti. 

Yorumlar (0)