İrem Helvacıoğlu, Ayça Ayçin Turan'la ilgili ne dedi?

MAGAZİN 31.12.2022, 08:48 02.01.2023, 10:05
İrem Helvacıoğlu, Ayça Ayçin Turan'la ilgili ne dedi?

İrem Helvacıoğlu'nun Alp Navruz ile rol aldığı dizideki karakterinin, ünlü isimden önce Ayça Ayçin Turan'a gönderildiği; senaryoyu çok beğenen Turan'ın da o dönem birlikte olduğu Navruz'a da projeden bahsettiği söylenmişti. İddialara göre Navruz, Ayça Ayçin Turan'la ekranlarda yeniden partner olmak istemiş, ancak Turan, kendini tekrarlamak istemediği için yapımdan affını istemişti. Alp Navruz bunu öğrenince tartışma çıkmış, bunun üzerinde Ayça Ayçin Turan ve Alp Navruz çifti ayrılık kararı almış ve diziye Turan'ın yerine İrem Helvacıoğlu dahil olmuştu.

"BİR KEZ DAHA CEVAP VERMEYECEĞİM"

İrem Helvacıoğlu, bu iddiaların sorulması üzerine sert bir cevap vererek; şöyle konuştu: Ben genelde çok polemiğe girmek istemem ama imza attığım sırada da başka türlü haber çıkmıştı ve çok kırılıp iş etiğine uymadığını düşünmüştüm. Benim kalbimin attığı iş bu proje oldu. Yapımcımız da istemiş ki bu iş böyle olmuş. Bir süredir bunun konuşuluyor olmasından dolayı açıklama yapma gereği duydum. Çok abes ve tuhaf bir durum. Ben buna son kez cevap veriyorum ve bir kez daha cevap vermeyeceğim. İsmim geçtiği için cevap veriyorum! Bu tarz şeylere cevap verecek zamanım yok! Bununla ilgili de bir cevap gelecekse manidar günde gelmemesini diliyorum.

Yorumlar (1)
Sercan 1 yıl önce
İrem çok güzel cevap vermiş. Ayça ya Alp ile yeniden bir projede yer almak ister idiniz diye bir soru yöneltmişlerdi.çok isterim Alp ile çok güzel çalışıyorum demişti. Geçmişi araştırırsanız görürsünüz. Ayça gündemde kalmak için yalan yanlış konuşuyor