"İspanyol Meyhanesi istediler, söyleyemedim"

MAGAZİN 07.11.2020, 15:48 09.11.2020, 09:33
"İspanyol Meyhanesi istediler, söyleyemedim"

Piyanist, besteci ve sanatçı Timur Selçuk dün kalp krizi nedeniyle vefat etti. Uzun yıllar birlikte çalıştıkları ve çok sayıda konsere imza attıkları Nükhet Duru, Selçuk'un ardından yaptığı paylaşımda, "Sahneye çıktım dün akşam. Boş laf değil, gerçekten kalbim yanarken çıkıp şarkılar söyledim. Program yapıp gelmiş onca insana, sektörün emekçilerine karşı sorumluluğum vardı. İspanyol Meyhanesi istediler çok, bir onu söyleyemedim. Çünkü bazen de paylaşılamıyor acı, biliyor musunuz?" dedi. 

"Koca bir ömrün vefat haberi Twitter’a düştüğü o anda, gözünün önünden neredeyse çocukluğun, onca yıl, onca yol geçerken; o yolları aydınlatan ustan, hocan, çok değerlin sessiz sedasız, uçup gitmişse, acı öyle iki satırda, bir şarkıda, bir neşeli hatırada paylaşılamıyor..." diyen Duru sözlerini şu şekilde bitirdi: "Onu süslü cümlelerle anlatmaya çalışmayacağım. Buna ne gücüm yeter, ne de gerek var, yeteneği yere göğe sığdırılamaz, asi ruhu dizginlenemez, güzel kalbi tanımadan anlatılamaz gerçek bir savaşçı, muazzam bir besteci, yorumcu, piyanist ve benim candan öte canım, Timur Hocam’dı...

Tüm ruhumla minnettarım bana kattığın, bahşettiğin, paylaştığın her şey için Timur Hocam... Yeri doldurulamayacak çok büyük bir değersin, seni tam olarak anlayabildik mi, bundan emin değilim ama iyi ki bu ülkeden, bu topraklardan geçtin..."

Yorumlar (0)