Kaan Urgancıoğlu: "Bütün sahneleri unutuyordum"

MAGAZİN 13.05.2023, 09:15 15.05.2023, 12:11
Kaan Urgancıoğlu: "Bütün sahneleri unutuyordum"

Kanal D ekranlarında 7 Mayıs Pazar akşamı sezon finali yapan 'Yargı'nın başrol oyuncusu Kaan Urgancıoğlu, önceki gün sevgilisi Burcu Denizer ile Nişantaşı'ndaydı.

Urgancıoğlu, reyting rekormeni dizisi, İngiliz aktör Jason Statham ile birlikte rol aldığı 'Servet Operasyonu' (Operation Fortune) filmi ve özel hayatı hakkında samimi açıklamalarda bulundu.

Basın mensuplarını bir anda karşılarında görünce kısa süreli şaşkınlık yaşayan oyuncu, "Utandırdınız Burcu'yu" diyerek muhabirlere takıldı. Sevgilisi araçlarına doğru yürümeye devam ederken, Urgancıoğlu ise soruları cevapladı.

Milliyet'in haberine göre; Yargı ile ilgili konuşan Urgancıoğlu, "Sezon finalimizi yaptık, yorucu ama güzel bir sezon oldu. Yorucu şartlarda çalıştık ama inanın hiç hissetmedik yorgunluğu. Ülke olarak da biliyorsunuz zor bir dönem geçirdik, deprem çok derinden sarstı hepimizi. Bir ara 'Biz ne yapıyoruz?' dedik kendi kendimize. Böyle bir ruh halindeydik, değişik duygular içinde geçen bir sezondu aslında. Şimdi bol bol dinlenip, yeni sezona hazırlayacağım kendimi" ifadelerini kullandı.

Yargı'nın yıldızı, "En unutamadığınız sahne neydi?" sorusuna, "Vallahi inanın bütün sahneleri unutuyordum. Ertesi gün 'Bir gün önce ne çektik?' modundaydım daha çok" yanıtını verdi.

Yorumlar (0)