Kaan Urgancıoğlu'ndan evlilik itirafı!

MAGAZİN 07.07.2023, 09:17 08.07.2023, 12:05
Kaan Urgancıoğlu'ndan evlilik itirafı!

Reyting rekortmani Yargı dizisinin Ilgaz'ı Kaan Urgancıoğlu, önceki gün Etiler'de objektiflere yansıdı. Başarılı oyuncu, yönetmen Ketche ile yeni projeler üzerine toplantı yaptı.

19 Haziran'da Burcu Denizer ile Atina'nın Türkiye Başkonsolosluğu’nda gerçekleşen nikah töreni hayatını birleştiren Urgancıoğlu, sürpriz evliliği hakkında yöneltilen sorulara cevap verdi.

Milliyet'in haberine göre sadece sizler için değil, ailem için de sürpriz bir nikah oldu. 'Böyle bir şey yapsak bozulur musunuz?' dedim. Onay alınca, bir çılgınlık yaptık. Ben de Burcu da sade bir nikah düşünüyorduk zaten. Ailemizi ve arkadaşlarımızla beraber güzel bir kutlama yapmayı planlıyoruz ama daha netlik kazanmadı.

"Özel olarak mı böyle bir yer tercih ettiniz?” sorusuna Kaan Urgancıoğlu, "Aslında başka bir arkadaşımızın düğünü için oraya gitmiştik. ‘Hazır yanımızda takım elbise de var’ diyerek, böyle bir şeye karar verdik. Hiç planlı değildi. Hatta Burcu şapkasını bir çiçekçiden buldu" karşılığını verdi.

Evlilik teklifini daha önceden yaptığını belirten ünlü isim, "Detay vermeyeyim ama daha önceden evlilik teklifimi yapmıştım. Nikah kararımız çok spontane gerçekleşti. Yapanları tebrik ediyoruz ama düğün hiç bize göre değil, 'Sadelikten yanayız' diyebilirim. Üzerinden çok kısa bir zaman geçti. Tatlı bir heyecanı var" dedi.

Yorumlar (1)
Engin 11 ay önce
Mutlu olsunlar