Kadir Doğulu'dan Serra Arıtürk iddialarına cevap!

MAGAZİN 23.04.2022, 10:23 25.04.2022, 09:37
Kadir Doğulu'dan Serra Arıtürk iddialarına cevap!

Kadir Doğulu'nun Aşkın Tarifi adlı dizideki rol arkadaşı Serra Arıtürk ile hakkında çıkan iddialar yeniden alevlendi. 

2016 yılında Neslihan Atagül ile evlenen Kadir Doğulu'nun Aşkın Tarifi dizisinde birlikte rol aldığı ve o dönem adının aşk dedikodularına karıştığı Serra Arıtürk hakkında yeni bir söylenti daha dolaşmaya başladı.

Sosyal medyada Felaket Tellalı lakabıyla bilinen Onur Akay, Kadir Doğulu'nun evli olmasına rağmen rol arkadaşı Serra Arıtürk ile imam nikahı kıydığını öne sürdü. Akay, "Kulislerde olan iddia, konuşuluyor. Benim kulağıma geldi" ifadelerini kullanırken kaynağının ise ünlü çifte çok yakın bir oyuncu olduğunu belirtti.

Akay, konu hakkında duyduğu iddiaları açıklarken, dizi çekimleri esnasında imam nikahı kıydıklarını ve ikilinin Urla'da bir evde buluştuklarını ifade etti. İddiaya göre; Serra Arıtürk'ün ailesinin Urla'da yaşadığı bilinirken, çevreden duyulan söylentiler arasında hamile olduğunun da yer aldığı öne sürüldü.

Ortaya atılan bu iddia sonrası gözler Serra Arıtürk, Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül’e çevrildi. Çirkin iddia sonrası ilk açıklama Kadir Doğulu'dan geldi. Eşiyle doğum günü kutlaması çıkışı görüntülenen Kadir Doğulu, iddiaları kesin bir dille yalanladı. Doğulu, "O haberi yapan kişinin allah yardımcısı olsun. Bu iddiayı bana değil o haberi yazan kişiye sorun" diyerek sitem etti.

Yorumlar (0)