Kadir Doğulu: "Türk kadınının iffeti yüzündedir"

MAGAZİN 07.06.2021, 13:31 08.06.2021, 10:52
Kadir Doğulu: "Türk kadınının iffeti yüzündedir"

Bu akşam Kanal D ekranında izleyiciyle buluşacak "Aşkın Tarifi" dizisinde başrol oynayan Kadir Doğulu, Hürriyet'e verdiği röportajında samimi açıklamalarda bulundu.

Doğulu; “Eşimin giydiklerine karışmadığım için kınandık” gibi bir sözün var. Ataerkil toplumun dayatmalarını çok hissediyor musun?" sorusuna "Türk kadınının iffeti yüzündedir. Bunu eteğinde, göğsünde, gerdanında, ayağında arayan kendi ahlakını sorgulasın. Bana göre kadın-erkek eşitliği diye de bir şey yok. Kadın, erkek insan zaten. İnsan da bir. Sadece fiziksel fark var ve onun getirdiği bir güçlülük durumu var. Bu da bir eşitsizlik değil. Eşitsizlik algıda." yanıtını verdi. 

Evliliğin hayatını nasıl değiştirdiğinden bahseden oyuncu "Evlilik beni muhteşem derecede, insani olarak değiştirdi. İnsanlığımın gelişebilmesinin çabasını evliliğimde buldum." dedi. 

Eşi Neslihan Atagül'ü kıskandığını ise şöyle dile getirdi; "Onu elimden, gözümden, kendi nefesimden bile kıskanırım ama bu sığ bir kıskançlık değil. Biliyorum ki kalbinden bana sadıksa, bana sadıktır."

Yorumlar (0)