Kaza geçiren Sıla sevenlerini üzdü

MAGAZİN 03.06.2022, 14:37 03.06.2022, 16:59

İlker Kaleli ile yaşadığı aşkla zaman zaman gündeme gelen Sıla, Şarkıcı adlı albümüyle sahnelere dönüş yapmıştı. Ancak Sıla'nın dönüşü sekteye uğradı. Şarkıcı Sıla'dan üzen haber geldi.

Sıla yayınladığı videoda haziranda planlanan konserlere izin verilmediği için konserleri iptal ettiğini duyurdu. Sağlık durumuyla ilgili de açıklamada bulundu.

İşte Sıla'nın açıklaması: "8 isimli askımla sesleniyorum size. Yeni olmuş bir olay değil aslında. 10 Mayıs'ta oldu. Ben iyileşme ümidiyle birazcık dişimi sıktım. Fakat olmadı. Diyeceksiniz ki 'ne oldu?' Düştüm ve köprücük kemiğimi taşa çarptım. Ucu da kırıldı. Alçıya da alınmıyor. Böyle bu deliyi zapt ettiler. Bu askıyla yaşıyorum.

İlk 3 konseri iptal etmemizin nedeni de budur aslında. Ben çaktırmama niyetiyle canlı yayında bunu çıkarıp aslında hiçbir şey olmamış gibi davranarak epey bir gayret gösterdim. Fakat doktorumun görüşleri doğrultusunda haziran ayında yapacağım konserlerin riskli olacağı sonucu çıktı. Ben çok büyük bir moral bozukluğu yaşadım. Çünkü şarkılar yeni, beraber efkar paylaşacağız, neşe paylaşacağız. Evdeki hesap çarşıya uymadı. Maalesef biraz daha devam edecek. Dolayısı ile konserlere 1 Temmuz Bodrum Antik ile başlayacağız. Ben bildirmek istedim bu durumu size. Kısa zamanda kucaklaşmak dileğiyle..."

Yorumlar (0)