Kemal Doğulu: "Kadir'le küçük yaşta çalışmak zorundaydık"

MAGAZİN 15.09.2021, 15:05 15.09.2021, 17:16
Kemal Doğulu: "Kadir'le küçük yaşta çalışmak zorundaydık"

Kemal Doğulu, Armağan Çağlayan'ın YouTube'da yayınlanan 'Dur Bi Dinle' programına katıldı. Doğulu, iş ve özel hayatıyla ilgili merak edilenleri anlattı. İşte Kemal Doğulu'nun açıklamalarından öne çıkan kısımlar...

Doğulu, "Çocuklara küçükken sorarlar, 'ne olmak istiyorsun? Kimi polis, kimi doktor istiyorum’' der. Ben 'kuaför olacağım' derdim hep. Sonra kız kardeşim oldu, onun üzerinde geliştirdim kendimi. Amerika'ya gidecektim. Vize işlemleri sırasında vazgeçtim. İstanbul’da kaldım. Eğer babamı dinleyip Amerika’ya gitseydim şu an Scarlett Johansson'la kankaydım. İlla ben bir şey olurdum, bastırılamaz bir iç güdü var içimde. Burada olmaktan da mutluyum" dedi.

"ÇALIŞMAK ZORUNDAYIM"

Maddi zorluklar nedeniyle küçük yaşlarda kardeşiyle birlikte çalışmaya başlayan Doğulu, "Ben çocukken bile farkındaydım olayların. Ben, Kadir küçük yaşta çalışmaya başladık. Evde bir baba figürü yoktu, sonra ben üstlenmek zorunda kaldım. İstanbul’a geldikten sonra hepsini teker teker yanıma aldım. Benim çalışmaktan başka bir lüksüm yoktu. Hep çalışmak zorundaydım hala da çalışmak zorundayım. Sağ olsun babam sayesinde biraz azimli oldum! Para kazanma hırsım yoktu 'sadece aileme bakayım' derdindeydim. Mersin'de kimse kalmadı annem de artık İstanbul’da yaşıyor" diye konuştu.

"İNTİHAR ETMEDİM"

2017 yılında oturduğu evin merdivenlerinden düşüp, ölüm tehlikesi atlatan ünlü isim 'intihar etti' haberlerini yalanladı. Doğulu, "Cihangir’de bir evde oturuyordum. Dükkanda randevularım vardı. Hazırlandığımı hatırlıyorum… Eski bir binada oturuyordum, yekpare merdivenleri vardı. Daha önce de düşüp bacağımı kırmıştım. Ne olduysa, hatırlamıyorum üç kat düşmüşüm. Üç saat sonra bulunuyorum. O sırada kan kaybından kalbim duruyor, 20 gün yoğun bakımda yatıyorum" dedi.

Yorumlar (0)