Kenan İmirzalıoğlu'ndan sosyal medya açıklaması

MAGAZİN 25.02.2023, 08:58 27.02.2023, 10:22
Kenan İmirzalıoğlu'ndan sosyal medya açıklaması

Tüm Türkiye, 11 ilde yıkıma yol açan ve binlerce kişinin hayatını kaybettiği asrın felaketi ile yasa boğuldu. Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin ardından 20 Şubat'ta Hatay'da 6.4'lük bir sarsıntı daha oldu.

Kahramanmaraş depremine yakalananlar arasında, Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumuyla ATV'de ekranlara gelen 'Kim Milyoner Olmak İster' yarışmasına katılan Simay Atlı da vardı. Psikoloji okuyan ve 2 bin TL ile veda ettiği yarışmaya ablasıyla birlikte katılan 21 yaşındaki Atlı, Kahramanmaraş'ta çöken Penta Park'ta oturuyordu.

ANNESİ İLE HAYATINI KAYBETTİ

Sempatik tavırlarıyla dikkat çeken, verdiği cevaplarla izleyicilerin yüzünü güldüren Simay Atlı'nın, annesiyle birlikte çöken binada yaşamını yitirdiği ortaya çıktı. Kenan İmirzalıoğlu, önceki gece Beykoz'da bir mekan çıkışında objektiflere yansıdı. Ünlü oyuncu, sunucu koltuğunda oturduğu yarışmaya katılan Simay Atlı'nın depremde hayatını kaybettiği hatırlatılınca duygulandı.

"SOSYAL MEDYADA ADIMA OLAN HESAPLAR SAHTE"

İmirzalıoğlu, bir süre konuşmakta güçlük çekerken, daha sonra "Allah bu felaketi inşallah bir daha başımıza getirmesin. Umarım gereken bütün önlemleri alırız. Sonra konuşalım, üzgünüm" açıklamasını yaptı.

"Kenan Bey sosyal medyada sizin adınıza tweetler atılmıştı" sözleri üzerine, "Sosyal medyada hiç hesap açmadım. Adıma olan hesaplar da sahte hesaplar. Bu böyle bilinsin. Benim adıma kim bir şeyler paylaşır, yazarsa bilinsin ki o kişi ben değilim. Benim hiç hesabım olmadı" diyerek evinin yolunu tuttu.

Yorumlar (0)