Kenan İmirzalıoğlu özür dilemek zorunda kaldı

MAGAZİN 30.04.2022, 14:50 04.05.2022, 10:01
Kenan İmirzalıoğlu özür dilemek zorunda kaldı

Son olarak 'Alef' dizisiyle seyirci karşısına çıkan ve şimdilerde 'Kim Milyoner Olmak İster'le ekranda olan Kenan İmirzalıoğlu, geçen gün Etiler’de bir mekan çıkışı görüntülendi.

Hayli keyifli olduğu görülen oyuncu, çıkış kapısında şoförüne sinirlendi. İmirzalıoğlu’nun çıkış yapmasını bekleyen şoförü, aracı yolun ortasına bırakıp, trafiğin durmasına neden oldu.

Oyuncunun araca bindiğini gören vatandaşlar, İmirzalıoğlu’nun yanına gelerek, "Sizin için mi bu rezalet? Trafiğin haline bakın. Müsaade edin, yol kapanıyor." sözleri ile tepki gösterdiler.

Kenan İmirzalıoğlu, şoförünün davranışı için vatandaşlardan özür dileyip, yolu açtırdı. Ünlü oyuncu, olayı takip eden muhabirlere dönerek özür diledi ve ""Benimle alakası olmadığını gördünüz. Ben gereken uyarıyı yapacağım zaten yardımcıma." dedi. 

Trafik sebebiyle oluşan rahatsızlığı dinleyen oyuncu, mağdur vatandaşlara özrünü bildirip, aracıyla uzaklaştı. İmirzalıoğlu'nun şoförü, basın mensuplarının röportaj talebini engellemek için böyle bir davranış sergilemeye çalışsa da bu isteğinde başarılı olamadı.

Yorumlar (0)