Kerem Bursin: "İlişkide harika biriyim"

MAGAZİN 29.12.2021, 15:27 31.12.2021, 09:54
Kerem Bursin: "İlişkide harika biriyim"

Final yapan 'Sen Çal Kapımı' dizisinin setinde tanıştığı Hande Erçel ile yaşadığı aşkla magazin gündeminden düşmeyen Kerem Bürsin, Alem dergisine çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Oyuncu, her zaman pozitif kalıp kalamadığı sorulduğunda, "Hep böyle değilim ama olmaya çalışıyorum. Sorunlar, problemler senin dışındaysa yaşadığın anın keyfini çıkarmak lazım. Evde de gülmeyi, güldürmeyi çok seviyorum. Eğlenmek güzel" yanıtını verdi.

"Bir proje sunulduğunda sizi ne heyecanlandırır" sorusuna "O projenin dünyası ve tabii ki karakter benim için çok önemli. Karakteri kişisel bir yerden analiz ediyorum. Ben böyle bir insanla bu kadar zaman geçirmek istiyor muyum? Çünkü olaya yeni bir ilişkiye başlıyormuşum gibi bakıyorum" cevabını verem Bursin, ilişkisiyle ilgili de konuştu. 

İlişki içerisinde nasıl biri olduğu sorusu yöneltilen oyuncu, "Bence harika biriyim (gülüyor). Şaka bir yana gerçekçi biriyim. Bir ilişkide kimsenin kısıtlanmaması ve karşısındakini değiştirmeye çalışmaması gerekiyor. Biriyle beraber bir ilişkiye başladıysan tamamen filtresiz ve doğal olmak önemli yoksa sağlıklı bir yol olmaz diye düşünüyorum" şeklinde konuştu.

Kerem Bürsin, "Baba olma hayaliniz var mı?" ya yanıtı ise “Var ama galiba yaşlandım gibi hissediyorum çünkü ben hep genç baba olmayı istiyordum. Hem istiyorum hem de büyük bir sorumluluk" oldu. 

Yorumlar (0)