Kerem Bursin: "Sarhoşken soyunuyorum"

MAGAZİN 02.07.2021, 10:17 03.07.2021, 10:07
Kerem Bursin: "Sarhoşken soyunuyorum"

Müzikten, stand-up’a, mizahtan güncel konulara; kültürün her alanına dokunan ve her anı eğlence dolu dakikalara sahne olan, Zorlu PSM YouTube kanalında yayınlanan “İbrahim Selim ile Bu Gece”nin sezonun son bölümde başarılı oyuncu Kerem Bürsin, hem samimi itirafları hem de neşeli tavrıyla geceye damgasını vurdu.

Programın sevilen bölümü “Gözlerimin İçine Bak’’ta kendisine yöneltilen sorulara samimiyetle cevap veren başarılı ve yakışıklı oyuncu, “ Aldığın en tuhaf iltifat neydi?” sorusuna verdiği; “Benim bir kulağım kepçe, göremediğim için yanlış olmasın ama sol kulağım olması gerekiyor. Bir keresinde bu durumla ilgili bir iltifat almıştım. Çok sık rastlanan bir şey değil sanırım. Birisinin çok dikkatini çekmişti ve çok hoş olduğunu söylemişti. Aklıma ilk bu geliyor.” sözleriyle stüdyodaki herkesi güldürdü.

Sarhoş olduğunda soyunduğunu itiraf eden Bürsin, “Her yerde soyunuyorum. İlk pantolon ile başlıyorum. Tişört üzerimde, çoraplar, pantolon yok falan. O yüzden çok içmiyorum. En son 2,5-3 yıl önce sarhoş olmuştum” dedi.

Yorumlar (0)