Kiracı dizisi için imaj değiştirecek

MAGAZİN 25.03.2022, 17:23 26.03.2022, 14:26
Kiracı dizisi için imaj değiştirecek

İzlandalı yönetmen sevgilisi Thor Saevarsson'la yakın zamanda nikah masasına oturmaya hazırlanan Dilan Deniz Çiçek, önceki gün objektiflere yansıdı. Bir mekandan çıkarken görüntülenen ve bir hayli keyifli olan Deniz, basın mensuplarıyla sohbet etti.

İşleriyle ilgili toplantıya geldiğini söyleyen Dilan Çiçek Deniz, "Yeni bir reklam anlaşması mı yapıyorsunuz?" sorusuna, "Güzel şeyler oluyor. Yakın zamanda konuşuruz sizinle." yanıtını verdi.

Burak Deniz’le başrolünü paylaştığı filmin çekimlerinin bittiği hatırlatılan Deniz, "Çok güzel geçti. Umarım siz de seversiniz. Enteresan bir karakterde göreceksiniz beni. Çok hoşuma gitti karakterim. Şimdi bahsedemiyorum, yakında..." şeklinde konuştu. Yeni dizisi Kiracı ile alakalı açıklamalarda bulunan oyuncu, "Saçlarım boyanacak, eski rengine dönecek." dedi. Sarı saçlı halinin Angelina Jolie'ye benzetildiği hatırlatılan Deniz, "Çok teşekkür ediyorum, ne güzel bir iltifat..." dedi.

Senaryo yazmak istediğini de söyleyen Dilan Çiçek, "Yazılarım var ama ileride bir senaryo yönetmek istiyorum." açıklamasını yaptı.

Yorumlar (0)