Kubilay Aka’ya çıplak fotoğraf ve videolarla şantaj

MAGAZİN 12.09.2022, 14:51
Kubilay Aka’ya çıplak fotoğraf ve videolarla şantaj

Çukur, Vatanım Sensin gibi yapımlarda boy gösteren yakışıklı oyuncu Kubilay Aka, yaşadığı son olayla sarsıldı. Ünlü oyuncu, kendisine ait olduğu iddia edilen çıplak fotoğraf ve cinsel ilişki videolarına dair mesajla neye uğradığını şaşırdı.

ÜAka'nın geçen nisan ayında telefonuna bir mesaj geldi. Mesajda ünlü oyuncuya ait olduğu iddia edilen çıplak fotoğraflar ve cinsel ilişki videoları vardı. Söz konusu fotoğraf ve videoları sosyal medyada ifşa edeceğini söyleyen kimliği belirsiz şahıs, ünlü oyuncudan 40 bin dolar para talep etti.

Yayınlanan görüntülerle itibaren zedeleneceğini düşünen ünlü oyuncu kendisine gönderilen banka hesabına söz konusu parayı havale etti. Yurt dışına ait başka bir numaradan geçtiğimiz günlerde ünlü oyuncuya yeniden mesaj geldi.

Sabah’ın haberine göre mesajda yine ünlü oyuncuya ait olduğu iddia edilen başka cinsel görüntüler ve aynı şantaj içerikli cümleler yer alıyordu. Şantaja maruz kalan ünlü oyuncudan bu kez 60 bin dolar talep edildi.

Ünlü oyuncu, söz konusu fotoğrafların kendisine ait olmadığını ve parayı yatırmayacağını söylediğinde ise yeni mesaj geldi. Telefon kullanıcısı, ünlü oyuncunun ev adresini, kişisel bilgilerini ve ailesine ait bilgilerinin kendisine mesaj olarak gönderilip, 'Aile hayatını bitireceğim. Bu videoları sosyal medyada yayınladığımda senin kariyerinde noktalanacak' şeklinde tehdit içerikli mesajlar attı.

Ünlü oyuncu mesajlar sonrası İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulundu. Kendisinden şantaj yoluyla para talep eden kimliği belirsiz kullanıcıların Nisan ayında 40 bin dolar para almalarına rağmen hala şantaja devam ettiklerini ve maruz kaldığı tehditler nedeniyle korktuğunu belirten ünlü oyuncunun ihbar üzerine olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorumlar (0)