Mahsun Kırmızıgül filmi için Haluk Levent benzerlerini arıyor!

MAGAZİN 11.07.2022, 10:11 11.07.2022, 12:35
Mahsun Kırmızıgül filmi için Haluk Levent benzerlerini arıyor!

Son yıllarda kuruculuğunu üstlendiği AHBAP Derneği ile yardıma muhtaç insanlara yaptığı desteklerle gündemde olan Haluk Levent, sosyal medyadaki takipçilerinin Kurban Bayramı'nı yıllar önce çekilen bir fotoğrafıyla kutladı.

Ünlü şarkıcı, yayınladığı fotoğrafına, "İyi bayramlar canlarım" notunu düştü. Levent'in paylaşımı kısa süre sosyal medyanın en çok konuşulan konularından biri oldu. Müzik yapımcısı Hilmi Topaloğlu’nun kurucusu olduğu Prestij Müzik dönemini anlatacağı yeni filmi 'Prestij Meselesi' için hazırlıklara başlayan Mahsun Kırmızıgül de fotoğrafa kayıtsız kalmadı.

"CAST AJANSLARINA TÜRKİYE'Yİ ARATTIK"

Kırmızıgül, Twitter hesabından "Haluk, cast ajanslarına tüm Türkiyeyi arattık ama şu resimdeki senin benzerini bulamadık. 'Prestij Meselesi' filmi için tüm Ahbaplardan yardım bekliyorum." mesajını paylaştı.

Kırmızıgül, Instagram hesabından da, "Prestij Meselesi' filmi için fotoğrafta gördüğünüz şu arkadaşın benzerini arıyoruz. Sevgili Haluk'un benzerini vallahi filmde oynatacağım." dedi.

Haluk Levent ise, "Duyduk duymadık demeyin. Bana benzeyen genç bir arkadaş varsa Mahsun Kırmızıgül twitinin altına yazsın. Meşhur olma garantisi var" ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)