Malezya Kraliçesi Bozdağ Film Platosu'nu gezdi

MAGAZİN 20.08.2022, 20:52 22.08.2022, 12:32
Malezya Kraliçesi Bozdağ Film Platosu'nu gezdi

atv ekranlarında yer alan ‘Kuruluş Osman’ dizisinin çekildiği Bozdağ Film Platolarını Malezya Kraliçesi Tunku Azizah Aminah Maimunah Iskandariah, Prensesler Afzan Aminah, Jihan Azizah ve Malezya heyeti ziyaret etti. Yapımcı ve senarist Mehmet Bozdağ ve oyuncularla bir araya gelen Kraliçe Azizah, Bozdağ Yapım imzalı başta Kuruluş Osman olmak üzere, Bozkır Arslanı Celaleddin Harzemşah ve Destan dizilerini hayranlıkla izlediğini söyleyerek başarılarından ötürü Bozdağ Film’i kutlayarak Malezya halkı adına tebriklerini ve şükran dileklerini iletti.

Ziyaretleri sırasında Kraliçe Azizah ve Malezya heyetine Yapımcı ve Senarist Mehmet Bozdağ başta olmak üzere Yönetmen Metin Günay, Kuruluş Osman ve Bozkır Arslanı Celaleddin Harzemşah dizilerinin oyuncuları Özge Törer, Ahmet Yenilmez, Yiğit Uçan, Çağrı Şensoy, Açelya Özcan ile Emre Kıvılcım eşlik ettiler. Platoyu gezen Kraliçe Azizah, Bozdağ Film Platosu ve yapımları hakkında Yapımcı ve Senarist Mehmet Bozdağ’dan bilgi alırken Kuruluş Osman, Destan ve Bozkır Arslanı Celaleddin Harzemşah dizilerinin yayınlanan tüm bölümlerini izlediğini ve bu dizilerin takipçisi olduğunu söyledi. Bozdağ Film Platosuna hayran kaldığını ifade eden Kraliçe Azizah “Tarih dersi veriyorsunuz, dizilerinizin her bölümünü büyük bir sabırsızlıkla bekliyorum, hiçbirini kaçırmıyorum. Yeni bölümleri heyecanla bekliyorum” dedi.

Yapımcı ve senarist Mehmet Bozdağ, Malezya Kraliçesi Azizah ve heyetini ağırlamaktan onur duyduğunu söyleyerek “Bizi kardeş Malezya halkıyla bir ve birlikte kılan ortak şuur ve değerlerimizdir. Dizilerimize göstermiş olduğunuz teveccüh ve ziyaretinden ötürü Malezya Kraliçesi Azizah Aminah Maimunah Iskandariah’a teşekkür ederim. “ diyerek kardeş Malezya Halkına sevgi ve selamlarını iletti.

Ziyaret sırasında Yapımcı ve Senarist Mehmet Bozdağ ile dizi oyuncuları Kraliçe Azizah’a Kuruluş Osman dizisine ait kostüm, hançer, Türkmen Başlığı ve HAR Sanat’ın el yapımı özel tasarım ürünlerini hediye ettiler. Kayı Obasında demirci atölyesini gezen Kraliçe Azizah “Haydır Allah, Haktır Allah” diyerek, örste demir dövdü.

Yorumlar (0)