‘Man of The Year’ ödülü Kenan İmirzalıoğlu'nun oldu

MAGAZİN 11.12.2023, 09:23 12.12.2023, 15:17
‘Man of The Year’ ödülü Kenan İmirzalıoğlu'nun oldu

Ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, Harper’s Bazaar’ın dünyada her yıl düzenlediği Women Of The Year Awards’ ödülleri kapsamında ‘Man of The Year’ ödülünü aldı. Törene eşi Sinem Kobal ile katılan ünlü isim, konuşmasında kadınlara saygılı davranılması gerektiğinin altını çizdi. Gazetecilerle bir araya gelen ünlü çift, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Kadınlara her zaman saygılı olmak gerektiğini ifade edip, kadın haklarında çok hassas olduğunun altını çizen oyuncu şu ifadeleri kullandı: 'Man of The Year' ödülünü alacağım. Yani bu ödülün sahibi olarak, bu ödüle layık görülmüş biri olarak, kadınlarımıza her zaman saygılı, nezaketli özenle davranmalıyız. Bildiğiniz gibi zarif bir hanımefendi ile evliyim, Anadolu yürekli çok güçlü bir kadının elinde büyüdüm, ablamla beraber iki tane de kız çocuğum var. Bu konuda o yüzden çok hassasım. Mesele erkek olmak değil, mesele beyefendi olmak."

Sinem Kobal ise eşine layık görülen ödülden dolayı gururlu olduğunu söyleyip “Mutluyum ve gururluyum. Kenan’a böyle bir gecede eşlik ediyor olmak keyifli. Buradayım, yanındayım” dedi.

Yorumlar (0)