Mert Yazıcıoğlu aldatıldığını ima ettiği paylaşımla şaşırttı!

MAGAZİN 26.01.2023, 08:54 27.01.2023, 12:27
Mert Yazıcıoğlu aldatıldığını ima ettiği paylaşımla şaşırttı!

4 yıldır birlikte olan Afra Saraçoğlu ile Mert Yazıcıoğlu ayrılığı herkesi şoke etmiş ve ilişkiye üçüncü kişilerin girdiği iddia edilmişti.

Afra Saraçoğlu'nun Yalı Çapkın'ı dizisindeki partneri Mert Ramazan Demir ile olan yakınlığının ilişkiyi bitirdiği de söylentiler arasındaydı.

Ancak iki isim de üçüncü bir kişinin olmadığını söyledi. Magazin gündemine bomba gibi düşen bu iddiaların ardından Mert Yazıcıoğlu da bu konuda konuşmuş, "Mert Ramazan, bizim arkadaşımız." sözleriyle bu iddiaları yalanlamıştı.

Mert Yazıcıoğlu geçtiğimiz günlerde önce eski sevgilisi Afra Saraçoğlu ile fotoğraflarını ardından da Mert Ramazan Demir'le fotoğraflarını Instagram hesabından silmişti. Yaşanan gerilim gitgide tırmanmış, Afra Saraçoğlu'nun rol arkadaşı Mert Ramazan Demir'le sarmaş dolaş görüntülendiği iddia edilmişti.

Mert Yazıcıoğlu dün yaptığı paylaşımlarla ağızları açık bıraktı. Dünyaca ünlü şarkıcı Shakira ile devlet hastanesinin önünde oldukları bir görsel paylaştı. Mert Yazıcıoğlu, "Shakira ve ben devlet hastanesine antidepresan yazdırmaya gidiyoruz” paylaşımını görselleştirerek paylaştı. Ardından da bunun bir "kara mizah" olduğunu söyledi!

11 yıllık birlikteliğin ardından Piqué tarafından aldatılan Shakira, eşinden boşanmış; ikili arasında soğuk bir savaş başlamıştı. Tabii bu paylaşım Mert Yazıcıoğlu'nun Afra Saraçoğlu tarafından aldatıldığını ima ettiği şeklinde yorumlandı. Ancak Mert Yazıcıoğlu daha sonra bu paylaşımını şakaya vurdu. 

Yorumlar (0)