Nebahat Çehre yeni 'Firdevs' Hande Ataizi için ne dedi?

MAGAZİN 26.01.2023, 10:17 27.01.2023, 13:18
Nebahat Çehre yeni 'Firdevs' Hande Ataizi için ne dedi?

Halit Ziya Uşaklıgil’in 1899 yılında yayınlanan aynı adlı romanından uyarlanan ‘Aşk-ı Memnu’, 2008-2010 yılları arasında dizi olarak Kanal D’de izleyici karşısına çıkmıştı. Kıvanç Tatlıtuğ, Beren Saat, Selçuk Yöntem, Zerrin Tekindor ve Nebahat Çehre, 79 bölüm boyunca performanslarıyla hafızalara kazınmıştı.

Dizisi 13 yıl önce final yapmasına rağmen hâlâ konuşulan Aşk-ı Memnu, şimdi de dijital bir platformda sinema filmi olarak ekrana gelecek. Çekimler mart ortasında başlayacak. ‘Bihter’i Farah Zeynep Abdullah, ‘Behlül’ü Boran Kuzum, ‘Matmazel’i Ebru Özkan, ‘Nihal’i Helin Kandemir canlandıracak.

YENİ FİRDEVS HANDE ATAİZİ

‘Firdevs Yöreoğlu’nu kimin oynayacağı ise merak konusuydu. Yapım şirketi, son olarak Kanal D'nin sevilen dizisi 'Camdaki Kız'da 'Cana'yı başarıyla oynayan Hande Ataizi ile dün Firdevs karakteri için anlaşma sağladı.

Efsane dizide Firdevs Yöreoğlu'nu oynayan Nebahat Çehre, Posta'ya konuştu. Hande biraz genç sanki ama kesinlikle olur. Giyim, kuşam ve oyunculuk açısından rolün hakkını çok iyi verir. Doğru bir karar. Farah’ı da başarılı buluyorum. Eğer dizi yapsalardı, hata ederlerdi.

"GAZA BASIP KAÇTIM"

Usta oyuncu, "Bizimkinin tekrarları bile hâlâ reyting alıyor. Geçen çekimlerin yapıldığı köşkün önünden arabayla geçiyordum, insanlar fotoğraf çekiyorlardı. Beni fark edince, gaza basıp kaçtım" ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)