Neslihan Atagül: "Kadir benim için muazzam bir hediye"

MAGAZİN 03.08.2022, 13:54 04.08.2022, 11:51
Neslihan Atagül: "Kadir benim için muazzam bir hediye"

2013-2014'te yayınlanan 'Fatih Harbiye'de tanışıp aşk yaşamaya başlayan oyuncu çift, Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu sekiz yıl aradan sonra başrolü paylaşacakları 'Gecenin Ucunda' dizisinin setinde buluşacak.

Neslihan Atagül, önceki gün yapımcı Erol Avcı ile Etiler'de bir mekanda toplantı yaptı. Ayaküstü basın mensuplarının sorularını yanıtlayan ve heyecanlı olduğunu belirten Atagül, "Yakında başlayacağız gibi görünüyor, her şey yolunda" dedi. Ünlü oyuncu, "Eşinizle kamera karşısına geçmek sizi zorlayacak mı?" sorusuna, "Hayır, bilakis çok konforlu olacağını düşünüyorum, sonuçta eşimle oynayacağım” yanıtını verdi.

Geçtiğimiz haziran ayında altıncı evlilik yıl dönümlerini kutladıkları hatırlatılan Neslihan Atagül’e, "Kadir Bey'den özel bir sürpriz geldi mi?" sorusu üzerine, şu ifadeleri kullandı: "Kadir hayatımda olduğu sürece umarım her zaman olur. Onun hayatımda varoluşu zaten benim için muazzam bir hediye."

Oyunculuğun yanı sıra yapımcılık deneyimine de başlayan Atagül, "Gayet güzel gidiyor her şey, çok yolunda” demekle yetindi. Dizinin yayın tarihiyle ilgili bilgisi olmadığını söyleyen oyuncu, "Kadir ve Erol Abi'ye sorun, hiçbir fikrim yok” açıklamasını yaptı.

Yorumlar (0)