Oktay Kaynarca: "Yapımcılık ağır bir yük"

MAGAZİN 23.04.2022, 09:32 25.04.2022, 09:36
Oktay Kaynarca: "Yapımcılık ağır bir yük"

Yeni dizisinde hem oyuncu hem de yapımcı kimliğiyle boy gösterecek olan Oktay Kaynarca, “Her ayrıntıyı düşünmek zorundayız. Sırtımızda önemli bir yük var” dedi.

Yapım firması kuran Oktay Kaynarca, yeni dizisi için çalışmalarını sürdürüyor. Bu sefer dizinin sadece başrolü olmayacak olan oyuncu, yapımcı kimliğiyle bir ilke imza atacak. Eylülde atv ekranında yayınlanması planlanan dizinin ön hazırlıklarının devam ettiğini belirten Kaynarca, "Çekimlere haziranda başlayacağız. Senaryo ve cast çalışmaları yapılıyor. Sancılı bir dönemdeyiz" açıklamasını yaptı.

Kaynarca, sürekli toplantı yaparak dizinin her aşamasını planlamaya çalıştıklarını belirtirken, yapımcı olmanın zorluklarına da değindi. Oyuncu, "Sadece oyuncu olarak değil, yapımcı olarak bu sorumluluğu üstlenmek önemli. Her ayrıntıyı düşünmek zorundayız. Çok önemli bir yük sırtımızda. Onun sorumluluğunu mümkün olduğunca iyi taşımaya çalışacağız" dedi. Oyuncu, müzisyen Ender Balkır'la birlikte "Gönül gel seninle muhabbet edelim" tarzında bir gösteri planladıklarını söyledi.

Yorumlar (0)