Ozan Güven bildirisinden 1 isim çıkartıldı

MAGAZİN 07.07.2020, 17:56 08.07.2020, 11:30
Ozan Güven bildirisinden 1 isim çıkartıldı

SenaristBir bir bildiri yayımlayarak Ozan Güven'in Deniz Bulutsuz'a şiddet uygulamasına sert bir tepki göstermiş ve oyuncuya yaptırım yapılmasını istemişti. Çok sayıda senarist bildiriye imza atmıştı. 

Ancak bildirideki imzalardan biri listeden çıkartıldı. SenaristBir'in twitter hesabından yapılan açıklamada bildiride imzası olanlardan bir kişinin isminin listeden çıkartıldığı duyuruldu.

Açıklamada şöyle denildi: "Kadına şiddet hakkında SENARİSTBİR bildirisinin güncel halidir. İmzacı listesinden Memed Onur Özkök'ün ismi çıkartılmıştır. SENARİSTBİR Yönetim Kurulu bu konuda bir toplantı yapacaktır. Bilginize." Memed Onur Özkök'ün neden listeden çıkartıldığıyla ilgili ise bir açıklama yapılmadı.

Ancak T24'ün haberine göre, senarist Memed Onur Özkök'le ilgili paylaşım yapan kadın bir avukat Twitter'dan " Geçtiğimiz günlerde Ozan Güven'in faili olduğu erkek şiddeti vakasına karşı @SenaristBir  örnek bir tavır gösterdi ve şiddet failinin protesto edilmesi için senaristler imzalarını açıkladılar. İmzacılardan Memed Onur Özkök'ün ise kendisi de şiddet failiydi. Kurbanı ise bendim" diye yazdı. 

SenaristBir'in bu tepkinin ardından listeden ismi çıkarttığı tahmin ediliyor.

Yorumlar (0)